12 noiembrie Schimb de cărți

Schimb de cărți 12

Duminica, 12 noiembrie 2023, ora 17:00, Cinema ARTA  str. Universității, nr. 3

Donatie recomandata: 10 lei

Schimb de cărți 12            Schimb de cărți 12 

În noiembrie, ducem cărțile… la film! Te așteptăm la un nou schimb de cărți, cu recomandări de lectură și discuții relaxate despre cărți ecranizate (și nu numai) Duminică ne vedem la Arta Café, în incinta Cinema Arta.

Cum functioneaza:
– aduci una, două, trei cărți la eveniment;
– iei la schimb câte cărți vrei » gratuit;
– dacă vrei, stai cu noi la o cafea/ un ceai: povestim despre ce citim fiecare, ce recomandăm și ce nu, ce obiceiuri de lectură avem;
– ești binevenit(ă) alături de Vox și dacă nu aduci cărți.

Tema schimbului: pentru că suntem la cinema, încurajăm schimbul de cărți ecranizate

Donațiile ne ajută să sprijinim celelalte programe educaționale și culturale din cadrul asociației noastre, destinate tinerilor.

Ideea proiectului este de a dezvolta o comunitate activă de oameni pasionați de lectură, de a crea punți de legătură între noi, de a (re)învăța să facem schimb de idei și, bineînțeles, de cărți. Credem că lucrurile valoroase trebuie împărtășite cu ceilalți. Încercăm să scoatem cărțile în lume, în spații cât mai variate.

Schimb de Cărți Cluj este un eveniment organizat de Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune (la inițiativa bookblog.ro). Dacă îți place ce fac voluntarii AIVI, îi poți susține oricând cu o cafea virtuală  buymeacoffee.com/aivimediahub.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.