12 octombrie De la curajul de a te iubi la puterea de a te dedica

curajul de a te iubi

Luni, 12 octombrie 2020, ora 17:30, Online

Accesul liber

Luni de povesteDe la curajul de a te iubi la puterea de a te dedica

În speranța că prima întâlnire din cadrul Luni de poveste… online a fost utilă, vă invităm să luați parte și la următorul workshop.

Între înțelegerea, empatia, iubirea pe care le-o oferim celorlalți și cele pe care ni le oferim nouă înșine, există o balanță delicată.

Dacă te găsești adesea în situații în care tu ești persoana conciliantă, există o mare probabilitate ca talerele să fie așezate în defavoarea ta. A te iubi pe tine înseamnă, printre altele, a echilibra această balanță.

Te invităm la o seară în care să luminăm aspectele care pot să te ghideze în echilibristica dintre dedicare și angajamentul față de propria persoană.

Luni, va fi o seară de setare a unor limite sănătoase, de hrană pentru propria creștere, din care să le putem oferi și celorlalți.

Accesul pe platforma Zoom a evenimentului este liber, în limita a 100 de locuri, iar pentru participare, este nevoie să vă rezervați locul completând formularul de înscriere.

Înscrie-te accesând: https://atuconsulting.ro/jurnal/luni-de-poveste-de-la-curajul-de-a-te-iubi-la-puterea-de-a-te-dedica/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.