12 octombrie The Architects

Miercuri, 12 octombrie 2016, ora 22:00, The Shelter, Piata Unirii, nr. 25

Pret bilet: 5 lei

The Architects

The Architects este un concept nou-nout care are ca scop sa diversifice si mai mult viata de noapte din Cluj. De la sunetele intunecate ale techno-ului tipic din Berlin pana la atmosfera incantatoare a noptilor din Ibiza, o scara larga de genuri de muzica vor fi acoperite de catre DJ-i, care va vor duce intr-o calatorie pe care greu o sa puteti uita.

Line Up

High Octane
Proiectul High Octane s-a format anul trecut, in septembrie. High Octane este un duo alcatuit din Csiki Gergo si Szasz Adorjan(Pdbr), care s-a nascut din pasiunea reciproca pentru muzica House si Techno. Set-ul lor poate fi caracterizat de un caracter ascendent, care te duce de la <<chill la rave>>

Unknown Journey
Proiectul Unknown Jurney este format din cunoscutii clujeni IV-IN & PANDA. Acest proiect are la baza o prietenie si o pasiune pentru muzica electronica respectiv Techno .Seturile lor sunt piperate cu kickuri puternice si un Bass greu, iar ping-pongul frumos jucat de stiluri diferite de techno face ca setul lor sa fie unul dinamic si placut.

Technnibal
Pasiunea lui Technnibal pentru muzica a luat viata la varsta de 7 ani cand a inceput sa ia cursuri de vioara. A luat apoi contact cu muzica electronica, iar primul eveniment la care a urcat la pupitru a avut loc cand avea varsta de 14 ani. In trecut aborda stiluri variate, de la breaks, dnb la dub si jungle, dar in ultimii 2 ani a conceput proiectul Technnibal ce se axeaza pe techno si subgenurile acestuia. A impartit scena atat cu nume mici, prieteni din judetul natal sau din apropriere, cat si cu nume mari precum Dubsons sau Nu Zau, urmand ca anul acesta sa urce pe scenele festivalelor clujene Delahoya si Electric Castle.

Visuals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.