12 septembrie Atelierul Digital Google

Marti, 12 septembrie 2017, ora 17:00, Cluj Hub, str. Pitesti, nr. 19

Curs gratuit

Atelierul Digital Google

Pentru ediția Atelierul Digital Google – Case study o avem alaturi de noi pe Elena Dobre, Online Marketing Strategist la Zarbi,

Locurile sunt limitate aşa că nu uita să te înscrii pe www.atelieruldigital.com!

Cursul este gratuit și are o durată de aproximativ 3 ore și va fi bazat pe un studiu de caz făcut asupra unei companii reale, iar în cadrul acestuia vor fi abordate subiecte precum:
-Strategii de promovare
-Social Media
-AdWords
-Web Analytics

Cu peste 8 ani de specializare în marketing, strategii PPC, web analytics și website usability, Elena construiește campanii online de succes pentru business-uri locale și internaționale. Și-a clădit experiența într-un mediu multicultural și primii pași în online i-a făcut alături de Google Dublin unde a lucrat timp de 3 ani. În prezent conduce agenția Zarbi Marketing al cărei portofoliu cuprinde de la clienți din industria alimentară, fashion, imobiliară până la site-uri de cultură, servicii medicale sau auto.

Atelierul Digital Google face parte din inițiativa la nivel europeană Growth Engine, prin care Google își propune să ajute tinerii să își dezvolte afacerea, cariera sau pur și simplu încrederea în forțele proprii.

După cursul offline, poți continua cursul online (care este la rândul lui gratuit), iar după parcurgerea celor 23 de module de învăţare poți da examenul în urma căruia vei obţine certificarea aprobată de Google şi IAB Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips