12 septembrie Din bucătăria fină a leadershipului

Luni, 12 septembrie 2016, ora 18:00, Cărturești Iulius Mall, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53 B

Intrarea liberă

Luni de poveste: Din bucătăria fină a leadershipului

Cel de-al doilea atelier din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești (Iulius-Mall, Cluj-Napoca). Începând cu ora 18:00, alături de Răzvan GOGA, vom vorbi despre leadership și lideri, vom schimba perspectiva din care privim lucrurile și vom vedea împreună care sunt „ingredientele” care pot face diferența și ne pot îmbunătăți relațiile cu cei din jur… pe scurt, Din bucătăria fină a leadershipului!

Majoritatea sistemelor cu care este dotat corpul nostru sunt construite în așa fel încât să ne ajute să găsim hrană, să supraviețuim și să perpetuăm specia. În societatea de astăzi însă, evitarea pericolelor și procurarea hranei nu mai reprezintă principala preocupare. În lumea modernă, progresul în carieră și găsirea fericirii și împlinirii dau de multe ori definiția succesului.

Cu toate acestea, mecanismele interne care ne ghidează comportamentul și ne influențează deciziile încă funcționează la fel ca acum zeci de mii de ani. Încă percepem realitatea din jur în termenii punerii în pericol a stării noastre de bine, mintea noastră primitivă răspunzând cu comportamente de tip „fugi sau luptă” în fața provocărilor din lumea dezvoltată.

Vă invit să privim contextul de mai sus prin ochii unui lider modern de business, care se confruntă cu cel puțin două provocări generate de evoluția accelerată a mediului de afaceri:
> 70% dintre angajați își părăsesc locul de muncă din cauza relației cu superiorul direct (sursa: Harvard Business Review)
80% dintre oameni nu sunt satisfăcuți de locul de munca (sursa: Deloitte Shift Index)

Răzvan GOGA este consultant și trainer senior ATU Consulting, cu o experiență de peste 16 ani în vânzări directe, distribuție, management în vânzări și training, dezvoltată în zona telecom și FMCG. Răzvan e pasionat de înot, de sporturi – în general și de lucrul bine făcut. Carismatic, deschis și profesionist, Răzvan consideră că trainingul tradițional combinat cu metodele de învățare alternative pot susține schimbarea care să contribuie la dezvoltarea fiecăruia dintre noi.

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, vă rugăm să vă rezervați un loc completând formularul de înscriere.

Vă așteptăm cu drag!

Despre eveniment

Atelierul face parte din proiectul Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting. În perioada septembrie – octombrie 2016, timp de nouă săptămâni, în fiecare seară de luni, de la 18:00 la 20:00, la Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca), vă propunem să călătorim împreună, prin teme și subiecte de interes – cu aplicabilitate directă în viața noastră de zi cu zi.

ATU Consulting activează din 2004 în domeniul trainingului și consultanței în management și resurse umane. Prin tot ceea ce facem, ne implicăm activ în proiecte de învățare și dezvoltare. Transmitem cunoștințe și experiențe relevante și dezvoltăm abilități și competențe care conduc la creșterea și valorificarea potențialului uman. Oferim servicii de training și consultanță, adaptate partenerilor noștri, servicii prin care ne poziționăm ca agenți, promotori, facilitatori și catalizatori ai schimbării personale, profesionale și organizaționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips