13-14 iunie European Lab

13 – 14 iunie 2019, ora 10:00, Tranzit House, str. Baritiu, nr. 16

Accesul gratuit

European Lab

Dezbateri, Platformă – radio, Ateliere, Întâlniri

Cultura ca act de rezistență!

Accesibil tuturora și gratuit, forumul va avea loc la Casa Tranzit, unde invităm toți cetățenii să vină și să-și aproprieze acest spațiu public european pentru a reflecta împreună la căile de recucerire a democrației, pentru a dezvolta în continuare relațiile noastre intra-europene și a apăra o cultură independentă și angajată.

Profitând de Sezonul încrucișat România – Franța, European Lab din Cluj-Napoca se deschide provocărilor acestui oraș tânăr și cosmopolit. O întreagă diversitate de manifestări sunt propuse în scopul de a trata aceste chestiuni contemporane : ateliere pentru a ne reapropria politica, workshop-uri pentru a dobândi instrumentele necesare și a dezvolta o cultură rezilientă, momente de discuții conviviale pentru a se cunoaște și a împărtăși asupra bunelor practici, toate acestea în jurul unui platou-radio editorializat și în livestream, o veritabilă agoră a forumurilor European Lab, unde totalitatea participanților pot participa la reflecție.

Noile mișcări sociale, crearea de modele economice reziliente, decolonizarea gândirii, transformarea spațiului democratic european și reinventarea formelor de activism vor constitui subiectele centrale ale celui de-al 22-lea forum European Lab. Alăturați-vă nouă !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *