13–15 ianuarie Best Film Awards

  • 07/04/2019
  • Cinema

13 – 15 ianuarie 2017, ora 17:30, Cinema Mărăști, str, Aurel Vlaicu, nr. 3

Intrarea liberă

Best Film Awards – Mută sufrageria Ta la Cinema

Best Film Awards este o competiție internațională de film cu planuri mărețe pe meleaguri transilvane. Principalul obiectiv este acela de a aduna cele mai bune producții de film din mediul online și de a le aduce în fața unui public variat, atât cunoscător, cât și curios să guste din specificul industriei independente de film.

Avem o miză și suntem mai mult decât mândri de asta. Și un întreg weekend la dispoziție, cât să te putem convinge : 13 – 15 ianuarie. Așa că îți lansăm următoarea provocare, pe care sperăm să o îmbrățișezi: „Mută sufrageria ta la cinema”. Unde? La Cluj-Napoca.

Intrarea la evenimente este liberă, așa că nu-ți face griji în privința finanțelor (leii rămân la locul lor).
Locurile pe canapea sunt limitate, rezervă-l pe al tău din timp: https://www.eventbrite.com/e/best-film-awards-muta-sufrageria-ta-la-cinema-tickets-30917597366

Vrem să te simți ca acasă atunci când ajungi la noi, așa că promitem să ne ocupăm îndeaproape de asta. Noi venim cu o porție de filme bune și te lăsăm pe tine să le asezonezi, după gust, cu multă energie pozitivă. Selecționerii noștri din România, Italia, Mexic, Marea Britanie și Estonia s-au ocupat serios de rețetă și îți pun la dispoziție 37 dintre cele mai savuroase producții, alese dintr-o mare de peste 250 de propuneri sosite de prin toate colțurile lumii.

Ne găsești la Cinema Mărăști, în caz că ți s-a făcut dor de mersul la cinema și văzut lungmetraje cum nu ai mai văzut, cât și la Insomnia Café pentru un maraton de scurtmetraje.

Îți dăm întâlnire încă de pe la orele amiezii și continuăm serata cu ceaiuri, vinuri și povești.
Așadar, rămâne stabilit: de vineri până duminică filmele se văd ca la tine acasă!

Mai multe detalii despre competiție pe: www.best-film-awards.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.