13-15 octombrie Târgul de toamnă Produs în Bucovina

13 – 15 octombrie 2017, ora 10:00, Sala Sporturilor „Horia Demian”, Splaiul Independentei, nr. 5

Târgul de toamnă Produs în Bucovina – prima ediție

Asociațiile Produs de CLuj și Produs în Bucovina în colaborare cu Consiliile Județene Cluj și Suceava, Consiliul local și Primăria Municipiului Cluj Napoca, în parteneriat cu Centrul Național de Informare Turistică Suceava și Asociația pentru Turism Bucovina, organizează prima ediție a târgului “Produs în Bucovina” la Cluj Napoca.

Pe parcursul celor trei zile, clujenii vor avea ocazia de a admira și gusta pe lângă produsele deja cunoscute ale micilor întreprinzători clujeni, o largă varietate de produse bucovinene. Nu vor lipsi preparatele din carne, lactatele, produsele de panificaţie şi patiserie, berea de casă, mustul, sucurile naturale, fructele, îngheţata, mierea de albine şi produsele apicole, nici legumele şi murăturile. Lor li se vor alătura artizani pricepuți, care vor prezenta costume populare, păpuși artizanale și podoabe tradiționale.

Gastronomia din Bucovina va reprezenta una dintre principalele atracţii ale ediţiei de anul acesta a Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina” organizat la Cluj.

Amatorii de delicii culinare vor avea prilejul de a savura o varietate de produse bucovinene: preparate din carne, lactate, panificaţie şi patiserie, bere de casă, must, sucuri naturale, fructe, îngheţată, miere de albine şi produse apicole, legume şi murături. Cei care preferă bucătăria românească se vor putea delecta cu preparate la grătar sau la ceaun, însă vor avea ocazia de a descoperi şi gastronomia etniilor din Bucovina.

Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” va include şi spectacole de muzică şi dansuri populare susţinute de interpreţi şi formaţii folclorice din regiune, printre care şi îndrăgitul Ansamblu Artistic „Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.