13 aprilie Curs de desen

Vineri, 13 aprilie 2018, ora 18:00, Atelier Verde Cub, b-dul 21 Decembrie 1989, nr. 146, etaj 1 

Cost curs: 480 lei

Curs de desen

Atelierul Verde Cub te invită la primul curs de desen din acest an!

Desenul este o artă în sine, dar constituie în acelaşi timp şi punctul de pornire, baza picturii, deoarece prin observarea liniilor, formelor, luminii şi umbrelor, ne obişnuim ochii să surprindă detaliile, proporţiile şi ne exersăm coordonarea creier-mână.

Pe parcursul celor 8 şedinţe vom învăţa noţiuni de paginaţie, construcţie, perspectivă, compoziţie şi valoraţie pornind de la forme geometrice simple, natură statică şi ajungând la abordarea figurii umane.
Vom experimenta tehnicile de lucru în creion, cărbune, sanguină şi desenul în pensulă având ca suport hârtia.

Cursul se desfăşoară pe parcursul a 8 şedinţe a câte 2 ore, o dată pe săptămână, sâmbăta.

Vârsta minimă pentru participare este de 14 ani.

Toate materialele sunt oferite de atelier şi sunt incluse în costul cursului.

Costul cursului de desen este de 480 ron şi se achită în 2 tranşe, în prima şi a cincea şedinţă. Pentru plata integrală la prima şedinţă precum şi pentru fiecare persoana în plus înscrisă vei beneficia de o reducere de 5%.

Informaţii şi detalii legate de înscriere la tel 0741609453.

Există şi posibilitatea achitării în avans în contul Societăţii Verde Cub RO38BTRLRONCRT0374304901, deschis la BT Cluj , cu menţiune “ Curs desen si Numele Participantului” .

Elvira Bozga a absolvit Universitatea de Arte și Design Cluj-Napoca, nivel licență și master, a beneficiat de burse de studiu Erasmus în Spania, este artist plastic la Bozga Elvira Art, având numeroase expoziții în țară și străinătate.

Activează ca profesor de arte plastice pentru copii și adulți în cadrul Școlii Populare de Arte ‘Tudor Jarda’ din Cluj-Napoca, unde predă pictura și desenul.

In cadrul Atelierului Verde Cub are bucuria de a împărtăși cunoștințele acumulate în fața șevaletului și de a-i împrietenii pe cei interesați cu tainele artei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.