13 decembrie Agnes împlinește 5 ani

Agnes împlinește 5 ani

Duminică, 13 decembrie 2020, ora 19:00, online

Minitexte – Agnes împlinește 5 ani

”Agnes împlinește 5 ani”
Agnes e extrem de nerăbdătoare să își serbeze ziua de naștere cu prietenii ei de la grădiniță. Atât de nerăbdătoare încât o convinge pe mama ei să îi facă cel mai bun tort de ciocolată, în pregătirea fericitei ocazii. Din nefericire, lucrurile nu se întâmplă întotdeuna așa cum plănuim și cum ne dorim noi…
”Agnes împlinește 5 ani” este un text sensibil, despre ralația dintre copii și părinți și cum cei din urmă ar face orice să îi vadă pe cei mici zâmbind și bucurându-se de viață.

Agnes Doroftei
Agnes e o fetiță curioasă și veselă, în vârstă de numai 4 ani. Locuiește la Cluj și îi plac foarte mult pisicile și poveștile cu pisici. În timpul liber adoră să cânte, să deseneze curcubee și să se joace cu multele ei jucării de pluș.

regia: Olivia Grecea

Episodul poate fi vizionat în premieră aici: https://youtu.be/jc0s_7aMHmc

Episodul 7

Minitexte. Cuvinte de copii” este un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.