13 decembrie Initiere si Practica cu Oul de Jad

Marti, 13 decembrie 2016, ora 18:00, Studio Harmony, Parcul Feroviarilor,  nr. 3

Pret bilet: 120 lei

Initiere si Practica cu Oul de Jad

Femeile inca din perioade stravechi sau intalnit si au petrecut timp impreuna fie in sezatori, ritualuri, retrageri, dansuri, etc pentru ca au stiut ca stiut un Secret. Au stiut ca atunci cand imparti spatiul cu mai multe femei, energia ta Feminina se amornizeaza, devine mai puternica, se ancoreaza adanc in fiinta ta iar suportul/ experientele/ trairile/ emotiile altor femei te pot sustine pentru a te descoperi.

Aceasta seara de feminitate este dedicata practicilor taoiste de cultivare a energiei Qi. Vom crea impreuna o seara in care folosind puterea mantrelor, respiratia, dansul, sunete, curatarea energetica prin meditatia surasului interior, masaj vom invata cum sa folosim aceste tehnici stravechi pentru a ne trezi potentialul creator.

Vom realiza un ritual de initiere si practica in meditatia taoista cu oul de Jad intr-o atmosfera relaxata si meditativa.

Voi impartasi cu tine din cine sunt eu, din experientele mele si voi crea un Spatiu sacru, plin de acceptare si curiozitate.

Pentru a participa la aceste seri nu e necesar sa ai experienta in meditatie sau dans si nici nu e necesar sa fi participat in alte workshopuri de feminitate.

Intentia ta clara de a-ti explora feminitatea si de a descoperi Femeia care deja esti, sunt mai mult decat suficiente.

Poti participa la seara de feminitate chiar daca nu ai sau nu vrei sa folosesti oul de jad.

La eveniment vor fi disponibile spre achizitie ouale Yoni insa comanda prealabila este necesara. www.femeiatrezita.com/magazin

Tinuta lejera pentru dans si o fusta lunga larga sau sal mare pentru practica.

Mai multe despre mine – http://femeiatrezita.com/despre/

Informatii despre Ouale Yoni si diverse cristale – https://femeiatrezita.com/oua-de-jad/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.