13 decembrie Made in Cluj

Marti, 13 decembrie 2016, ora 18:00, Impact Hub, str. Gării, nr. 21

Made in Cluj – lansăm și o invitație bloggerilor clujeni de a veni la eveniment la un blog meet informal, ca o seară între prieteni, în oraș

Made in Cluj este evenimentul la care ne întâlnim cu brandurile locale care sunt vizionare. Cu brandurile clujene de efect, cu brandurile hip, cu brandurile care reușesc să se diferențieze prin activitatea pe care o au și prin modul în care se poziționează pe piață. Evenimentul este cu și despre antreprenorii din Cluj. Știm că este o lună plină cu evenimente de sezon – noi am avut intuiția că am putea să ocolim acest trend și că am putea să discutăm în continuare despre antreprenoriat și implicit despre domeniile în care aceste business-uri activează. Așa cum îți place ție.

Cum a reușit? Cum a făcut să fie posibil? Eu de ce mai am nevoie ca să pot realiza X idee? Ei, nu promitem că vei afla răspunsurile la toate aceste întrebări, dar, în schimb, te asigurăm că îți vei pune toate aceste întrebări. Și, uneori, totul pornește de la o singură interogație. Care va fi întrebarea ta pentru seara de 13 decembrie?

Discuțiile vor fi informale, așa cum te-am obișnuit până acum, dinamice și interactive. Vino cu prietenii care ți-au propus o ieșire în oraș la un pahar de vin sau la o bere, căci vom avea și aici un bar la fel de cool ca în oraș. Băietii de la Londoner se mută la noi pentru o seară.

Dincolo de discuții, va fi și un eveniment experiențial. Vom produce atât în cadrul sesiunilor, cât și în cadrul pauzelor senzații, vom crea obiecte, vom încânta vizual. Și toate astea doar cu ajutorul partenerilor proiectului. Este un eveniment, după cum am zis, cu și despre antreprenorii clujeni și tot ce vei experimenta aici va fi posibil lor.

Vor fi oameni din domenii diferite tocmai pentru a declanșa acele mici discuții în contradictoriu. Sau pentru a stimula curiozitatea ta. Când vine vorba de business, credem în diversitate și în inovația pe care aceasta o poate aduce.

Care va fi întrebarea ta pentru seara de 13 decembrie?

Răspunsuri la întrebările tale le vor da:

Constantin Gașpar si Monica Mihu ->> Nume de domenii, content writing, și un simplu funnel de marketing care funcționează (+ studiu: cum 1 articol a adus $2000 profit).

Ioana Ciurea ->> Materializarea ideilor. De la inspirație la produs.

Diana Calfa ->> Colecționarul de pantofi

Paul Brie ->> Discuții despre Inteligența Artificială (AI) și Realitatea Virtuală (VR)

Paul Mocan de la Acoustic Density ->> Acoustic Social – Analog vs. Digital

Levi Racz ->> Amar – gustul care m-a ajutat

13 decembrie Made in Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top