13 decembrie Pădurea care vindecă

Pădurea care vindecă

Vineri, 13 decembrie 2019, ora 18:30, Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Pădurea care vindecă – lansare de carte

Bookstory și Editura Trei vă invită la lansarea volumului “Pădurea care vindecă. Shinrin-Yoku” semnat de Dr. Qing Li.

Invitați:
Adrian Dohotaru, combinaţie de istoric, jurnalist, scriitor, activist civic, deputat. Toate în devenire.
Bogdan Romanică, formator și ghid de dezvoltare umană, bazată pe natură

Titlul original: Shinrin-Yoku: The Art and Science of Forest Bathing

Ghidul complet al practicii terapeutice japoneze shinrin-yoku

Societatea noastră suferă de ceea ce s-ar putea numi „tulburare de deficit de natură”, dar studiile au arătat că shinrin-yoku, sau „îmbăierea în pădure”, favorizează menținerea sănătății și a unei stări de calm și fericire.
Dr. Qing Li demonstrează în această carte că shinrin-yoku reduce stresul, anxietatea și depresia, îmbunătățește calitatea somnului, crește energia, creativitatea și concentrarea, întărește sistemul imunitar, ameliorează sănătatea cardiovasculară și metabolică, și produce efecte calmante în plan psihologic.

Bogdan Romanică – este dedicat explorării și înțelegerii misterelor psihicului și ale naturii, pentru a crea procese de întregire personală, auto-vindecare, conectare cu Sufletul uman și Anima Mundi. Este un ucenic al Apelor Adânci, al Rădăcinilor, al Munților și Lupilor, precum și al altor simboluri și arhetipuri. Este absolvent al programului Wild Mind Training în cadrul Animas Valley Institute din SUA, organizație cu care se formează continuu. Lucrează în contexte de grup și individual (mentorat) pentru a-i aduce pe oameni mai aproape de esența lor și de misiunea sacră pe care o au de oferit lumii. Este fondatorul Dreams for Life și prin acest rol este un promotor activ al dezvoltării ecocentrice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.