Joi, 13 februarie 2020, ora 18:00, Cinema Marasti, str. Aurel Vlaicu, nr. 3 a

Donație recomandata: 30 lei

Aminteşte-ți de mine – concert caritabil

Filiala Napoca a Societatii Romane Alzheimer îşi propune să organizeze o campanie de informare şi sensibilizare a opiniei publice cu privire la problematica bolii Alzheimer sub sloganul “Amintește-ți de mine”.

Evenimentul este parte integrantă a Planului de acţiune privind demenţa 2020-2025 implementat de Societatea Română Alzheimer, Filiala Napoca.

În cadrul acestei acţiuni vom organiza un concert caritabil având ca invitați artiști de renume: Emeric Imre, Filip Dan Robert, Ioan Man, trupa Dragoş & Friends Orchestra și Mihai Tataru prezentator.

La eveniment este invitat să participe publicul larg şi în mod particular toţi cei afectaţi direct sau indirect de această boală. Prin acestă campanie urmărim conștientizarea și abordarea lipsită de prejudecăți a problemelor generate de această boală.

Accesul la concert se va face pe baza unei donații în valoare de 30 de lei (recomandat). Donaţia se poate face la intrare sau înaintea evenimentului, prin ordin de plată către Societatea Română Alzheimer, Filiala Napoca, CIF 38033781, Cod IBAN RO83RNCB010615559095001, BCR Cluj, cu specificația: donație eveniment caritabil. Înscrierile la eveniment se pot face pe e-mail : napoca.alzheimersuport@gmail.com .