13 februarie Clubul de Carte Nobel 2.2

Marţi, 13 februarie 2018, ora 18:00, Libraria Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Participarea gratuita

Clubul de Carte Nobel 2.2 – Toni Morrison

Luna februarie o vom dedica, la Clubul de Carte Nobel, scriitoarei Toni Morrison, cea care în anul 1993 câștiga această distincție pentru literatură datorită romanelor sale caracterizate de lirism și forță vizionară, prin care a reușit să creioneze importante aspecte ale realității americane.

Așadar, după cum ne-am obișnuit, pe la mijlocul lunii, într-o zi de marți (13), ne dăm întâlnire la Bookstory și discutăm despre unul dintre romanele autoarei. Am ales „Preaiubita” / „Beloved”, dar suntem curioși să aflăm și despre alte romane ale scriitoarei.

Cu mențiunea că nu obișnuim să facem critică literară în adevăratul sens al cuvântului, vă așteptăm cu drag și plini de curiozitate să analizăm aceste opere împreună, dintr-o perspectivă personală, subiectivă și sinceră.

Dacă ați citit (și) alte opere ale scriitoarei, vă rugăm cu atât mai mult să vă aduceți aportul, participând.
Dacă nu ați lecturat încă nimic semnat de această scriitoare, dar doriți să fiți inspirați în a o face sau pur și simplu sunteți curioși, sunteți, de asemenea, bineveniți.

La Clubul de Carte NOBEL ne propunem să citim, în fiecare lună, o carte a unui autor care a primit această distincție pentru literatură. Citim, iar apoi ne dăm întâlnire și discutăm pe îndelete despre experiențele noastre în ale lecturii.

Nu este nevoie de rezervare, luați-vă inima în dinți și haideți să povestiți cu noi chiar dacă nu ați reușit să terminați cartea!
Desigur, participarea este gratuita.

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

Vă așteptăm, așadar, printre cărți – să povestim despre cărți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.