13 februarie Curs de pictură în acril – grupa 2

Marţi, 13 februarie 2018, ora 16:00, Atelier Verde Cub, b-dul 21 Decembrie 1989, nr. 146, etaj 1

Cost curs: 240 lei

Curs de pictură în acril – grupa 2

Atelierul Verde Cub te invită la un nou curs de pictură în acrilic.

Cursul se adresează atât celor fără pregătire anterioară în domeniul artelor plastice, cât și celor care doresc să aprofundeze tehnica picturii în acril.

Toate materialele necesare sunt incluse în prețul de participare.

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierii.

Pe parcursul celor 4 şedinţe vom învăţa noţiuni de cromatică, compoziţie, tehnici de pictură în acril, vom aborda curentul impresionist, post-impresionist, fauvist si expresionist, vom face cunoștință cu cei mai de seamă reprezentanți ai acestora prin mici incursiuni în istoria artei și vom pleca acasă cu lucrările realizate.

Cursul se desfăşoară pe parcursul a 4 şedinţe a câte 2 ore, o dată pe săptămână, de la orele 16.00.

Vârsta minimă pentru participare este de 14 ani.

Costul cursului este de 240 ron şi se achită integral la primul atelier.Vino împreună cu un prieten și vei beneficia de o reducere de 5%.

Informaţii şi detalii legate de înscriere la tel 0741609453.

Există şi posibilitatea achitării în avans în contul Societăţii Verde Cub RO38BTRLRONCRT0374304901 deschis la BT Cluj, cu menţiunea “ Curs pictură acril şi Numele Participantului” .

Urmatoarele sedinte:

21 februarie

28 februarie

7 martie


Elvira Bozga a absolvit Universitatea de Arte și Design Cluj-Napoca, nivel licență și master, a beneficiat de burse de studiu Erasmus în Spania, este artist plastic la Bozga Elvira Art, având numeroase expoziții în țară și străinătate.
Activează ca profesor de arte plastice pentru copii și adulți în cadrul Școlii Populare de Arte ‘Tudor Jarda’ din Cluj-Napoca, unde predă pictura și desenul.
In cadrul Atelierului Verde Cub are bucuria de a împărtăși cunoștințele acumulate în fața șevaletului și de a-i împrietenii pe cei interesați cu tainele artei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.