13 februarie Experijam

spoken word

Joi, 13 februarie 2020, ora 19:00, Carturesti Iulius Mall, str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53-55

Experijam – audiovisual spoken word performance

Nest și Carturesti Cluj au deosebita plăcere să vă invite la un eveniment inedit, un spectacol audiovizual Spoken Word, în care muzica, imaginile și poezia se întâlnesc pe un tărâm comun.

Cristian-Emanuel Opriş a fost foarte activ în ultimele 6 luni și a făcut o impresie puternică publicului la serile Nest Open Mic. În timpul liber, Cristian publică albume de muzică și poezie. El povestește cum creațiile literare capătă o formă finală, sublimă doar în combinație cu efectele muzicale.

Bogdan Octav Rakolcza, este profesor de percuție și capoeira, fondator al Cercul Întreg și operator de proiecte muzicale 809dao. Bogdan își definește muzica ca pe un mijloc de a contribui la desfășurarea firească a prezentului, o modalitate de oferi oferi un flux constant prin improvizație, momente de tăcere și prin pulsarea continuă a tobelor.

Banga Szilárd este grafician și cel care conduce Nest.
Imaginile pe care le va proiecta în timpul performance-ului au rolul de a inspira spectatorul să își asume rolul de co-creator de artă, să completeze spațiile libere prin imaginație.

Te așteptăm să te bucuri de o experiență intensă, care te face să fii prezent și să îți dorești să te implici în procesul de creație a imaginilor care te mișcă. Lasă-te cuprins de poezie, muzică, imagine.

Iar dacă mai știi pe cineva care s-ar bucura de această experiență, dă-i un invite la eveniment.

Te așteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *