13 februarie Zilele bandanei

Luni, 13 februarie 2017, ora 12:00, Iulius Mall, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53 B

Zilele bandanei – campanie de conștientizare

Asociatia Little People Romania a pregătit pentru al patrulea an consecutiv campania de conștientizare ,,Zilele Bandanei”, care se va desfășura în perioada 4-15 februarie, și care va marca, 2 zile importante în calendarul mondial și anume Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului (4 februarie) și Ziua Internațională a Copilului cu Cancer (15 februarie).

Inițiativa este un îndemn la acțiune ,,Port bandana, pentru că îmi pasă!” Semnificația eșarfei purtată de pacienți atunci când trec prin tratamentul oncologic poate fi transformată într-un simbol al încurajării și solidarității. Purtată pe cap, la gât, la încheietura mâinii, bandana va reprezenta mesajul nostru comun pentru cei care trec prin această luptă: ,,Nu e rușinos să purtați bandana, suntem alături de voi!”

Vă invităm să fiți alături de noi la campania de strângere de fonduri ,,Poartă o bandana. Arată că ești solidar!” în 11 și 12 februarie, între orele 12:00-19:00, în fața magazinului Auchan din Iulius Mall Cluj-Napoca: în schimbul unei donați de 10 lei vă puteți procura o bandană colorată pe care apoi o puteți purta în semn de solidaritate cu cei care se luptă cu cancerul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.