13 ianuarie Anotimpuri – Control Night

  • 04/07/2017
  • Party

Vineri, 13 ianuarie 2017, ora 22:00, The Shelter, Piata Unirii, nr. 25

Pret bilet: 10 lei <00:00> 15 lei

Anotimpuri – Control Night part I

Fjordisko sunt: Calin & Zåbriskie
Poezie păgână. shoegaze, downtempo, hypnotic pop, tropical disco și dark electronica. 100% muzică scandinavă!

● Calin – De cinci ani de la activarea in lumea punătorilor de sunete, cam singura direcție pe post de ghidaj-traseu a fost și este inhalarea a cat mai multor sunete din cât mai multe familii de genuri și subgenuri iar ulterior redarea, croșetarea lor în (DJ) set-urile nocturne. Audio-culorile preferate înspre “gri” cu nuanțe tropicale uneori.Cam asta e Calin!
https://www.mixcloud.com/celectro2/

● Zabriskie a fost mereu un tip curios și invaziv, care a cochetat cu mai multe arii de interes muzical iar de-a lungul timpului a asimilat, decantat și selecționat mai multe forme și culori muzicale, de la beaturi organice până la tripuri spațiale. Ulteriror s-a sedimentat într-un mix versatil care conduce urechea atât către linii fresh deja în vogă, prin împletituri funky/disco/italo/house cât mai ales către prima și eterna lui iubire: electronica pe calapod glitch, bass music, dark wave, post-punk, new wave, synth pop. Nu cade prea des în păcatul eclecticului pretențios sau al obscurantismelor gratuite, motiv pentru care abordarea seturilor este una pozitivă și imprevizibilă.
https://www.mixcloud.com/zabriskiejoint/

Cosmic Beat sunt: Nek & Dilettante
Cosmic Beat este proiectul ce a luat naştere în urma multor seri petrecute în spatele pupitrului de către Valentin Gabriel Pandelescu(Dilettante) şi Alexandru Necşulescu(Nek), un duo ce are ca main focus promovarea unui sound electronic cu tentă dark. Stilul lor este greu de definit, cei doi punându-şi amprenta asupra publicului prin starea de spirit transmisă în timpul unui dj-set de-al lor.

● Nek este rezidentul clubului Control, loc unde a împărţit pupitrul cu diverşi selectori din underground-ul bucureştean. Cei 8 ani petrecuţi de el la faimosul club din capitală îl fac să fie unul dintre cei mai atenţi şi pretenţioşi artişti atunci când vine vorba de crearea soundtrack-ului serii.

https://soundcloud.com/alex-nek

● Dilettante(Valentin Pandelescu) este un producător şi DJ rezident al clubului Control. În timp ce oferă oamenilor de pe ringul de dans un strop din colecţia lui injectată cu sunete psihedelice învăluite în mister, acesta aplică ”regula fără regulă” şi pleacă într-o călătorie cu cei din faţa lui, ajutându-i să guste partea obscură a muzicii pe care o deţine. Creaţiile lui proprii au văzut pentru prima dată lumina zilei la Emerald & Doreen Recordings, pentru ca mai apoi să puncteze şi la binecunoscuta Nein Records.

https://soundcloud.com/pand3lescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.