Miercuri, 13 iulie 2022, ora 12:00, Castelul Bánffy, com. Bonțida, jud. Cluj Electric Castle 2022 – Day 1

Pret bilet: 75.60 eur/ zi

Electric Castle 2022 – Day 1  Electric Castle 2022 – Day 1 

Electric Castle se pregătește de debutul celei de-a 8-a ediții, iar cele 100 de ore de muzică live oferite de artiști veniți din 24 de țări sunt completate de alte zeci de ore de distracție prin surprizele pregătite de organizatori.

Cinci zile de libertate totală, departe de rutina urbană, într-un spațiu sigur și mereu surprinzător: Electric Castle este singurul eveniment din România care oferă o experiență completă de festival.

Formula care a adus pentru Electric Castle notorietatea de a fi festivalul din România cu cea mai mare diversitate de stiluri muzicale este păstrată și în acest an. rock, metal, pop, indie, hip hop, electro sau trap.

Cele peste 40 de hectare de teren ale domeniului Banffy din Bonțida vor fi acoperite de scene, camping, zone de relaxare. Totul pentru ca publicul să se bucure de o nouă ediție spectaculoase de Electric Castle, cu nume precum Twenty One Pilots, Gorillaz, Peggy Gou, Disclosure sau Editors aflați în cap de afiș.

O călătorie cu balonul, lectura celui mai recent best seller în hamac, o discuție cu oameni ce provoacă status quo-ul sau un film bun vizionat înaintea concertului mult așteptat – lista activităților de zi la Electric Castle este atât de diversă încât alegerile vor fi greu de făcut.

Porțile Electric Castle se vor deschide pentru a primi publicul venit de la sute sau chiar mii de kilometri distanță. Pentru toți cei peste 250.000 de participanți așteptați în cele 5 zile de festival, organizatorii au pregătit un scurt ghid care să îi ajute să parcurgă cât mai rapid toți pașii de acces și să se concentreze doar pe distracție.

harta electric castle 2022

Toate detaliile despre bilete și program sunt disponibile pe www.electriccastle.ro