13 iunie Concert Toy Machines

Sambata, 13 iunie 2015, ora 20:00, Flying Circus Pub, str. Iuliu Maniu, nr. 2

Toy Machines, trupa suceveana, lanseaza primul album discografic intitulat Digital Waves.


Formata in 2009 si cu un sound energic asemanator perioadei grunge-alternative a anilor ’90-2000 din America, trupa s-a bucurat de un real succes acasa, in Suceava, acesta fiind un prim pas pentru ce avea sa urmeze.
Baietii exploreaza in cei 6 ani de activitate marile orase ale Romaniei, urcand pe scena alaturi de cele mai importante nume ale rockului romanesc si nu numai (amintim Alternosfera, Luna Amara, Coma, Vita de Vie, OCS, Implant pentru Refuz, Jinjer, Gandul Matei, Point Blank, Rava, Alternativ Quartet, Relative), sustinerea acestora a scenei rock din Bucovina concretizandu-se in crearea festivalului international Bucovina Rock Castle, ce ajunge la a 5-a editie si se bucura de un real succes.
Probabil cea mai incitanta experienta a fost faptul ca au reusit sa imparta scena alaturi de trupa franceza My Own Private Alaska, trupa ce are pe post de producator pe nimeni altul decat Ross Robinson, om care sta in spatele unor trupe precum Korn, Sepultura, The Cure, Slipknot si Limp Bizkit.
Fiti alaturi de ei la petrecerea lansarii de album!
Alaturi de ei, pe scena vor urca prietenii de la RELATIVE si MECHANIX (Sv)
Relative e trupa clujeana de rapcore /punk/rap-metal , care si-a inceput activitatea sustinand concerte la inceputul anului 2009. Mai exact, stilul performat ar putea fi numit chiar deviant, fapt datorat eterogenitatii grupului, membrii avand gusturi muzicale diferite, fenomen sesizabil inclusiv la stilul ritmului vocalistilor Tiber El Magico ,Posset Gayway precum si a chitaristul care compune instrumentalul, Looch Parotti.
Mai important decat stilul muzical caruia ar vrea o trupa sa-i apartina, este mesajul pe care vrea sa-l transmita, si starea pe care vrea s-o provoace. Ca scop muzical, cei doi mai sus mentionati, impreuna cu tobosarul- Toedru Bangros, basistul-Lugar Zeeknu , isi propun sa emita un sound care sa trezeasca o energie joviala, un amuzament pe seama interpretarii saracaciase a realitatii, invitand in acelasi timp la o upgradare mentala, si nu la degradare (prin incurajarea unor emotii disfunctionale ca agresivitate, manie, disperare, tristete, atasament fata de fosti parteneri etc). E mai mult o rebeliune strategica si mai putin instinctiva contra propriilor limite mentale, decat una vis-à-vis de sistem.

Deoarece dorim sa vedem daca oamenii sunt interesati de concerte live si nu doar de partyul de dupa concerte, intrarea va fi de 5 lei. Vrem sa va vedem in numar mare la ‘zburatoare’ !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.