Marţi, 13 iunie 2023, ora 18:30, Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 8

Participarea gratuită

Clubul de Carte SF & Fantasy – Exolegacy, de Andr Moș

Marți ne dăm întâlnire în librărie pentru a povesti despre „Exolegacy”, de Andr Moș. Cartea este publicată în limba engleză, dar discuțiile le vom avea în limba română.      Exolegacy 
Puteți găsi cartea la librăria independentă Bookstory.
Cum funcționează?
Citim fiecare cartea și marți ne vedem la Bookstory, pentru discuții față în față. Intrați în librărie și coborâți scările (întrebați librarii dacă nu știți unde sunt scările).
Donațiile sunt însă binevenite, căci ne ajută să susținem programele educaționale și cărticești din cadrul asociației.
Discuțiile se desfășoară într-o manieră informală, ca între prieteni.
Achiziționați cartea de la Bookstory (Cluj) cu 10% reducere! Spuneți că participați la clubul de carte și solicitați reducerea în librărie.
Puteți să ajungeți și mai târziu, vă primim cu drag. Puteți să vă alăturați clubului și dacă nu ați citit cartea, dar #spoilers!
Clubul de Carte SF & Fantasy este o inițiativă cărticească a Asociației Informale a Vocilor pentru Incluziune (AIVI). Vrem să aducem împreună oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititori cu ceilalți. Vă așteptăm cu drag!
Dacă vreți să sprijiniți activitățile asociației noastre, ne puteți face cinste cu o cafea virtuală buymeacoffee.com/aivimediahub. Cu ajutorul vostru, Vox poate dezvolta mai cu spor toate proiectele și ideile minunate care-i ies din vizuină.