13 iunie O expoziție tristă

Marti, 13 iunie 2017, ora 16.00, Fabrica de Pensule, str. Henri Barbusse, nr. 59-61

Mi Kafchin – O expoziție tristă

Mi Kafchin: Am petrecut ani eterni în Fabrică, aici întâlnindu-mi familia de artiști ce m-a educat, susținut și încurajat. Toți acești oameni au fost la un loc, ca într-o Academie, vizitată de ambasadori ai artei, critici, curatori, oameni pasionați. Au fost șapte ani minunați în niște spații acum demolate, fără vreo plăcuță memorială ori urma că acolo s-au făcut capodopere și prietenii.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.
Program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Expozițiile pot fi vizitate doar cu ghidul de expoziție, Helga Thies – pe care o găsiți la etajul întâi. Pentru informații suplimentare sau vizite în afara programului (doar cu programare) puteți să ne contactați la adresa de email visit@fabricadepensule.ro sau la numărul de telefon (+4) 0727 169 569.

Expozitia ramane deschisa spre vizitare pana in data de 15 august 2017.
Program de vizitare: marți – sâmbătă: 16:00 – 20:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.