13 mai O minte, două minți

O minte

Joi, 13 mai 2021, ora 19:30, online

O minte, două minți – teatru radiofonic

“O minte, două minți” de Ilina Ruxandra (11 ani) și Oana Mureșan (mama)
Ilina și mama ei, Oana, au o relație specială, bazată pe multă comunicare. La 11 ani, imaginația Ilinei zboară necontenit, de cele mai multe ori pe un fundal sonor jucăuș survenit din pasiunea ei pentru muzică.
”O minte, două minți” este o lume de basm imaginată de cele două, o lume propice explorării ideilor, de la cele mai trăsnite la cele mai reale și serioase. Cum ar fi dacă, în lumea asta, mama ar deveni dintr-o dată mică? Ilina și Oana încearcă să ofere prin textul lor un răspuns întrebării: Cum ar fi dacă și noi, copiii am decide ce și cum iar părinții ne-ar asculta de fiecare dată?
Piesa de teatru radiofonic, produsă în parteneriat cu Radio Cluj, poate fi ascultată în premieră, pe canalul nostru de Youtube: https://youtu.be/dvDqK6j_RVE
La finalul programului radiofonic, pe data de 1 iunie, vom anunța care dintre scenarii va fi transformat într-un spectacol de teatru pentru copii marca MiniReactor.
În actul creativ feedback-ul publicului este extrem de important, astfel încât dorim să aflăm părerile voastre despre fiecare piesă radiofonică în parte. Tocmai de aceea, odată cu difuzarea celor șase propuneri de texte, lansăm și un formular special pentru feedback.
Acesta se poate completa aici: https://bit.ly/33qt6zV
Acest proiect cultural este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.