Joi, 13 mai 2021, ora 20:00, online

Participarea gratuită

Clubul de Carte Cluj 7.5 – Porecla, Jhumpa Lahiri

„Lăsând în urmă Calcutta, cuplul Ganguli pornește spre America, unde începe o alta viață. Numele, sensurile și identitățile se schimbă si, odată cu ele, destinele pornesc spre noi orizonturi. Din detalii de mare finețe se țese saga unei familii care, departe de casă, caută să ajungă acasă.”

„Porecla” (The Namesake), roman al scriitoarei de origine indiană Jhumpa Lahiri, a fost publicat în colecția Babel a editurii Nemira, în 2018, în traducerea Ioanei Novac.

Cum funcționează?

Citim fiecare cartea, individual, iar joi, ne vedem pe Zoom – https://us02web.zoom.us/j/84300811260

Discuțiile se desfășoară, după cum v-am obișnuit, într-o manieră informală, ca între prieteni, fiecare cu ceaiul sau cafeaua alături.

Întâlnirea este setată, tehnic vorbind, să nu înceapă cu video. Se poate porni ulterior, individual, când și dacă vă simțiți confortabil.

Nu este nevoie de rezervare, însă ne ajută orientativ dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”.

Dacă sunteți din Cluj, nu uitați că puteți achiziționa cartea aleasă pentru actualul club de carte de la Bookstory (Bd. Eroilor 6-8) cu 10% reducere – trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea.

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune și își propune să aducă împreună oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititori cu ceilalți. Vă așteptăm cu drag!

Dacă vreți să sprijiniți activitățile asociației noastre, ne puteți face cinste cu o cafea sau două 👉 buymeacoffee.com/aivimediahub. Cu ajutorul vostru, Vox poate dezvolta mai cu spor toate proiectele și ideile minunate care-i ies din vizuină.