13 martie Beardin Poker Tournament

Duminică, 13 martie 2016, ora 18:00, Rounders Poker Lounge (in incinta magazinului Central), str. Regele Ferdinand, nr. 22-26, et. 4

Beardin Poker Tournament – eveniment caritabil

Barbosii de la Beard Brothers fac cartile si dau startul unui turneu caritabil de poker: 12 mese, 10/10 jucatori, Buy-in 100 lei, Rebuy 100 lei – nelimitat, intrare libera in club si mult profesionalism.

Turneul are scop caritabil si face parte din campania numărul 8 a asociaţiei Beard Brothers: The Beard Mobile. Campania are ca scop strângerea de fonduri pentru achiziționarea unei mașini, care să fie transformată in taxi comunitar. Rolul acestui taxi este de a transporta persoanele cu deficiențe și cazurile sociale care au o urgență, în mod gratuit.

Pentru organizare, barbosii au dat mana cu Rounders Poker Lounge.
Rounders Poker Lounge Cluj Napoca este cel mai mare club de poker live din Transilvania si unul dintre cele mai apreciate cluburi din tara. Este un loc elegant in centrul orasului, unde se organizeaza turnee de poker si jocuri de cash. Se pune accentul pe eleganta si profesionalism, oferind jucatorilor un loc placut de petrecere a timpului.

Beard Brothers este probabil cel mai neconvențional ONG din România, inființat in 2013 in Cluj-Napoca, care are ca scop principal lupta importiva discriminării de orice fel. În cei doi ani de activitate, asociația a reușit să ducă la bun sfârșit 7 campanii mari și multe alte campanii satelit, astfel devenind una dintre cele mai active asociații clujene și nu numai.

Se bluffeaza, se face raise, uneori chiar re-raise si tot ce este necesar pentru The Beard Mobile, mai putin jocul pe-o mana. Vor juca pe-o mana doar nonconformismul si determinarea barbosilor si profesionalismul personalului de la Rounders.

Jucatorii isi pot pregatii strategiile de Texas Holdem, scoate toti asii din maneca pentru un memorabil tournament cash game, placut si relaxant

Show us your Bearded Poker Face!

Premii:

Locul 1: Un city break in valoare de 400 de euro
Locul 2: Un abonament Electric Castle
Locul 3: 2 Vouchere Salt cu Parapanta

Primii 10 primesc cate un abonament full, pe o perioada de 3 luni, la Gimmy si cate o sticla de Jameson

Inscrieri: https://docs.google.com/forms/d/1K-mdNtM5t5Iy2YSOQrhU9lD_pBi12WuorZZF3C0NFrU/viewform

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.