13 noiembrie Corp Străin

Corp Străin

Miercuri, 13 noiembrie 2019, ora 19:00, Casa Tranzit, str. Gheorghe Barițiu, nr. 16

Pret bilet: 25 lei

Corp Străin – spectacol de teatru

”Corp străin” pornește de la istoriile personale și de familie ale echipei de creație a spectacolului legate de identitate, migrație și război. Artistele și artiștii implicați împărtășesc experiențe personale, documentează poveștile de viață ale rudelor lor și investighează mecanismele care generează experiențe de „corpuri străine”. În funcție de context, fiecare poveste de viață are propriile particularități și ne provoacă să regândim permanent identitatea și condiția „străinei” și „străinului”. Spectacolul își propune susținerea unui discurs solidar și empatic în legătură cu fenomenul migrației și refugiului și o analiză critică a structurilor socio-economice care conduc la amploarea fenomenului migrației și construcției „străinului” în contextul geo-politic din prezent, dar și istoric.

Tranziții – program euroregional de artă contemporană 2019-2020
Tranziții tematizează problemele sociale actuale ale minorităților și ale grupurilor marginalizate din perspectiva unui context comun, euroregional. Începând cu 2019 Casa Tranzit va fi gazda lunară a unei serii de spectacole realizate atât în țară, cât și în vecinătate, în țări precum Bulgaria, Republica Moldova, Ungaria sau Slovenia.
Evenimentele vorbesc despre stări de excepție, despre situații limită, despre margini și marginalitate dar și despre resursele de reinventare, de progres și convivialitate.

Proiectul Tranziții este co-finanțat de Administația Fondului Cultural Național (AFCN).

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Preț întreg: 25 lei

Preț redus (studenți, pensionari): 15 lei

Profesional (vă rugăm să ne comunicați în prealabil) – 5 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.