13 octombrie After All

After All

Marti, 13 octombrie 2020, ora 19:00, Casa Tranzit, str. Gheorghe Barițiu, nr. 16

Participarea gratuită

After All – eveniment prezentat în cadrul Zilelor Tranzit 2020

Corpul [meu] tinde să fie o arhivă; o arhivă virtuală.

Ce faci cu toate lucrurile astea adunate aici? La un moment dat îți vine să te scuturi de ele dar nu poți să le arunci. O schimbare ar fi binevenită.

Se ia un alt corp; i se deschid supapele; se selecționează deșeurile arhivate; se pun deoparte lucrurile reciclabile; acestea vor fi foarte puține; se așează toate cu grijă în diferite părți din noul corp; se pun deoparte visele; se aruncă la întîmplare în noul corp; se așteaptă puțin; dacă nu se întîmplă nimic, aveţi răbdare; între timp se aleg accesoriile care se adăugă noului corp; dacă acesta le refuză nu vă speriați, este un efect normal, cu unele se va obișnui și le va păstra, altele vor dispărea; cînd totul este gata priviți cu atenție; găsiți o ramă potrivită la anticariat – e foarte importantă; puneți rezultatul în ramă și deschideți televizorul: veți urmări un desen animat care vă place.

After All vă propune o plonjare în multiplele universuri ale Vavei Ştefănescu. Un alt corp (Carmen Coţofană), ca un avatar, jonglează cu universul material şi artistic al Vavei Ştefănescu, cu dimensiunile temporale, alunecă printre obiecte şi imagini şi transformă o întreaga istorie.

Participarea se va face respectând condițiile de siguranță și igienă. Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata spectacolului.

Rezervari: https://forms.gle/oQmDZqcbvGhB5WfY9

Vava Ştefănescu este coregrafă şi dansatoare; trăieşte şi lucrează în România.
A beneficiat de burse de studii, rezidenţe de creaţie, ateliere internationale, a participat la numeroase festivaluri internaționale, a susținut și susține ateliere de dans. A semnat coregrafia sau conceptul a numeroase spectacole originale sau de teatru, în unele regăsindu-se și ca interpret. A fondat și condus (1999-2003) Centrul Multi Art Dans (MAD), şi a fost director artistic al Centrului Național al Dansului București până în 2013. Din 2013 este manager al CNDB.

Evenimentul face parte din proiectul Pauza de Dans. Pauza de Dans este un proiect prin care Fabrica de Pensule dorește să susțină și să promoveze difuzarea proiectelor coregrafice în rândul publicului tânăr.

Proiect organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca.

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.