13 octombrie Târg de Produse Tradiționale

Târg de Produse Tradiționale

Marti, 13 octombrie 2020, ora 14:00, Piața Avram Iancu, Cluj-Napoca

Târg de Produse Tradiționale

Asociația Meșterilor Populari Clujeni vă invită la târgul de produse tradiționale, intre orele 14:00 – 18:00 care se va desfășura în p-ța Avram Iancu!

Ce se întâmplă?
Asociația Meșterilor Populari Clujeni expune în p-ța Avram Iancu și oferă spre vânzare produse tradiționale executate manual cu multă grijă și dăruire.

Ce găsim?
Costume populare, podoabe și decorațiuni din mărgele, articole din piele și blană, articole gospodărești din lemn, lavandă, articole pentru copii croșetate și tricotate manual, articole din ceramică și porțelan, turtă dulce, miere și produse apicole, plăcintă de Turnu, legume și fructe de sezon.

Unde și când?
Aceste produse sunt expuse în p-ța Avram Iancu în intervalul zilelor 9 – 15 octombrie între orele 14:00-18:00. Cu această ocazie puteți admira și cumpăra produsele tradiționale și să cunoașteți meșterii Asociației care pun mult suflet în ceea ce fac.
Vă așteptăm cu drag în p-ța Avram Iancu!

Evenimentul este aprobat de către Primăria Municipiului Cluj-Napoca și ca urmare a situației generate de Covid-19 și a limitărilor impuse privind combaterea pandemiei, vă invităm să folosiți cu încredere masca, distanțierea socială și dezinfectantele pe care meșterii le-au pus la dispoziție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.