13 septembrie Expoziția Pigmentul Monocolor

Expoziția Pigmentul Monocolor

Miercuri, 13 septembrie 2023, ora 10:00, Biblioteca Judeţeană “Octavian Goga”, Calea Dorobanților,  nr. 104

Expoziția Pigmentul Monocolor

Expoziția de artă fotografică “Pigmentul Monocolor ” te invită într-o călătorie emoțională a trăirilor interioare ale modelelor. Fiecare lucrare este o muncă comună a fotografului și a modelului, iar culorile și texturile alese au fost alese cu atenție pentru a exprima mesaje profunde. Acoperirea cu culori pe tot corpul nu este doar un simplu element estetic, ci este utilizat pentru a crea coduri și simboluri care se regăsesc în trăirile vizibile și nevăzute ale modelului .

Fotografiile din expoziție au o estetică unică și o sensibilitate emoțională profundă. În mod special, abordarea monocromă și acoperirea modelului cu culori create prin pigmentare, oferă o perspectivă unică asupra trăirilor și emoțiilor exprimate. Lucrările au o putere de a provoca reacții intense din partea spectatorului, și îi invită să pătrundă în universul emoțional al modelului.

În concluzie, expoziția “Pigmentul Monocolor” este o experiență vizuală captivantă și profund emoțională, care transmite cu succes stările și trăirile interioare ale modelelor feminine (recenzie de Lavinia Pop).

Eveniment realizat cu sprijinul Consiliului județean Cluj-Napoca.

Expoziția rămâne deschisă până în data de 15 septembrie 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.