14 august Beauty. Spectacol într-un tablou

Marți, 14 august 2018, ora 18:00, Fabrica de Pensule, str. Henri Barbusse, nr. 59-61 

Accesul gratuit

Beauty. Spectacol într-un tablou

Vă invităm la prezentarea work in progress ”Beauty. Spectacol într-un tablou”.

”Beauty. Spectacol într-un tablou” pune în discuție corpul femeii în societatea contemporană consumeristă, prezentând, cu umor, variate ipostaze în care femeia se oglindește în sine și în ceilalți, căutând încredere, confirmare și iubire în toate ritualurile chinuitoare, amuzante și îndelungate, profund feminine, ale înfrumusețării.

Spectacolul este destinat doar spectatorilor peste 16 ani

Coregrafie și concept: Ruxandra Enache
Sound & Light design: Cătălin Filip
Producător: Simina Corlat
Consultanți: Alina Lazar-Iacov și Miki Braniște
Mulțumiri: Oana Hodade, Cristina Bodnărescu, Simina Corlat, Oana Mureșan, Alexandra Chițu

Bio
Ruxandra Enache a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematrografică I.L. Caragiale, secția Coregrafie, în 2014, colaborează cu Opera Română Craiova, iar în portofoliul său se numără și colaborări în proiecte independente, cum ar fi: ”SIMȚURI” (Craiova, 2012) – coregrafie și concept Ruxandra Enache; ”MALUM” (UNATC 2013), ”The third person should always be a stranger” (UNATC 2014) ; ”VOT” – work in progress (2014 – regia Ioana Păun), ”Atelier de cercetare a principiilor de mișcare în dansul contemporan” (coordonator: Mădălina Dan, CNDB 2013-2014)

A urmat cursuri și ateliere de dans cu profesori ca: Mathilde Monnier și Marie La Ribot (Franța), Vava Ștefănescu (România), Mădălina Dan (România), Sergiu Anghel (România), Elena Zamfirescu (România), Andreea Novac (România), Judith State (România), Valentina de Piante Niculae (România/Italia), Robin Cantrell (Battery Dance Company, S.U.A.),Alessio Castellacci (Italia), Ana-Maria Lucaciu (România/S.U.A), Katarzyna Chmielewska (Polonia), Leszek Bzdyl (Polonia); Slawomir Krawczynski (Polonia), Yael Orni (Israel).

A șasea ediție a programului RAP (rezidențe, ateliere, public) este organizată de Centrul Național al Dansului București în parteneriat cu Fabrica de Pensule și ColectivA, din Cluj-Napoca și finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.