14 decembrie Vin la noi, colindători!

Joi, 14 decembrie 2017, ora 18:00, Casa de Cultura a Studentilor, Piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3

Pret bilet: 50 lei

Vin la noi, colindători! – concert de colinde

Dragii mei, veniți să-i primim împreună, cu bucuria cea mare: Iisus se naște în ieslea inimilor noastre.

Ne aduc Vestea Nașterii Mântuitorului: Clubul Vedetelor, Sara-Maria Marțiș, Oana Matei Coruți, Oana Bozga Pintea, Anuța Iuga și Lucian Madiar, Maria Mihali, Gabriel Braic, Eugenia Corpodean-Ciceu, Irimies Adriana, Purdea Ovidiu Somes, Vlăduța Lupău, Coconii de la Ieud.

Gazdele colindătorilor: Părintele Dinu Criste și Familia 5.

Intrarea se face pe bază de invitație, preț 50 lei. Invitațiile se pot procura de la magazinele Arhiepiscopiei Clujului din Piața Avram Iancu, Mănăștur și Iulius Mall, Casa de Cultură a Studenților Cluj, de la Parohia Ortodoxă “Sfântul Ioan Iacob Hozevitul“, Valea Gârbăului Florești și telefonic, la nr. tel.: 0745 503 188-Florin, 0740 230 147-Oana.
.
Concertul este dăruire și iar dăruire la Ctitorirea Bisericii Parohiale “Ioan Iacob Hozevitul”, Valea Gârbăului-Florești, Acasă, Locul nostru zilnic de întâlnire, în care Dumnezeu este Prezent pentru tine, OMDrag, clipă de clipă, 7 zile din 7, cu infinita-I Iubire. Noi, împreună, cuprindem în inimile noastre veșnicia. Sfânta Biserică este veșnicia adusă pe pământ.

Bucuria de a fi împreună este acea bucurie pe care doar El știe să ne-o pună în cale, El ne-adună cu nemărginita-I iubire, în minunate clipe de simțire și dăruire.

Bucuraţi-vă! …cântați Domnului tot pământul!

“Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!”

Vă aștept cu maaaare bucurie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.