14 februarie Expozitia Circle

Joi, 14 februarie 2019, ora 18:00, Iaga Contemporary Art, str. Closca, nr. 9-11 

Expozitia Circle, Daniel Krysta

Circle este o expoziție organizată de Galeria Iaga Contemporary Art, care prezintă în mod retrospectiv lucrările lui Daniel Krysta.

Artistul subliniază cele mai caracteristice elemente ale expresiei artistice: materia, lumina, culoarea sau textura. În același timp, acesta arată cum motivul cercului domină operele, fiind folosit pentru a ilustra și a promova adevărul despre realitate într-o manieră personală.

Fascinația cu natura tehnologiei este transferată de Krysta de la fascinația cu aspectul tabloului, către jocul în conformitate cu regulile lui (pictura) – ceea ce are ca rezultat o iluzie profundă, ademenind privirea noastră cu detalii realiste livrate (detalii tehnice ale panourilor, tobe, butoane, etc.). Mai mult decât atât, el vrea să ne convingă că este capabil să facă asta mai bine, pentru că prin pictura ideală programată își poate adăuga întotdeauna “ideea” – eroarea, rezoluția formală și coloră, ce includ subiecții “generați”, cum ar fi urme de sentimente, pâlpâieri, stări ezitante, căldură sau anxietăți exprimate prin textură, culoare și rugozitatea “granulei” în structura fundalului.

Program de vizitare: zilnic: 09:30-19:00 (luni inchis)

Vă asteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.