14 februarie Imigrantul

Imigrantul

Vineri, 14 februarie 2020, ora 18:30, Carturesti Iulius Mall, str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53-55

Imigrantul – lansare de carte

Imigrantul, prima carte a scriitorului Răzvan Cheregi, vine în turneu la Cluj.

,,John Jinar (Ioan Jinari) este un tânăr român din Transilvania, de la Roșia Montana, plecat la sfârșitul scolului al XIX lea când avea doar 14 ani, spre America. În drumul său de peste 4 ani până la portul de îmbarcare și mai departe pe vaporul transatlantic, John trece prin aventuri incredibile, își face prieteni și pierde o parte dintre ei pe drum, iubește și este iubit, câstigă respect și admirație, dar le și pierde pe toate.
Până să ajungă un respectat om de afaceri în America, în cercul din care făceau parte Firestone, Ford sau Edison, John va trece prin multe încercări teribile care i-ar fi facut pe multi alții să renunte…” – Răzvan Cheregi, Autor

„Aceasta este mai mult decât povestea unui singur om! Cei peste 5 milioane de români care lucrează în străinătate (diaspora) și rudele lor de acasă se vor recunoaște cu siguranță în aventurile incredibile ale lui John, în greutățile, umilințele dar și realizările excepționale ale lui. Un copil de miner din Transilvania devenit patron in țara de adopție.”

„Un debut fulminant în literatură al unui autor aplecat mai mult spre cele economice.”
– Marius Bostan, Președinte RePatriot

„Aventurile incredibile ale unui tânăr român, din Transilvania până în America. Un veritabil scenariu de film!”
– Mihai Enea, Dir. Proiecte TVR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *