14 ianuarie Gypsy Jazz Live

Joi, 14 ianuarie 2016, ora 20:00, Sax, Piata Muzeului, nr. 1

Gypsy Jazz Live cu Les Poissons Voyageurs

Au ajuns prima dată în România în 2012. Le-a plăcut atât de mult, încât s-au întors în fiecare an. Timp de 7 ani au călătorit în 37 de țări. De la New York la Paris și de la Buenos Aires la Tbilissi, n-au ratat nimic. Combină într-o manieră unică stiluri precum bluegrass, gypsy jazz sau world music și sunt renumiți pentru felul cum implică publicul în prestațiile live și pentru atmosfera de bună dispoziție creată la fiecare concert. Formula actuală: Johnny Sunshine: contrabas / voce, Coline Lalouze: clarinet / voce, Nézar Chybrenbois: chitară / voce.
Sunt minunați și suntem convinși că vă vor plăcea enorm!

Pentru rezervări vă rugăm să sunați la nr. de telefon 0736.095.750 sau să ne scrieți un mesaj privat.

Fiecare joc are regulile lui. La SAX, e cam așa:

Fără snobism.
Fără prejudecăți.
Fără răceală; la Sax e foarte probabil și absolut normal să vorbești cu toată lumea, să împarți masa și să râzi cu poftă.
Fără avocați

Prietenii fiecăruia sunt bineveniți, dar vă rugăm să-i invitați doar pe cei pe care i-ați lăsa singuri la voi acasă, în rest nu spuneți nimănui. Fiecare e responsabil pentru oaspeții săi.

Intrați și ieșiți discret. Locul e un speak-easy și încântătoarea noastră vecină s-ar putea să doarmă. Vă rugăm să vă faceți planurile pentru restul serii și să vă luați rămas bun înăuntru, înainte de a ieși. De asemenea, vă rugăm să nu încercați să ieșiți prin casa doamnei Șandru, ușa ei fiind chiar lângă cea de ieșire și, cel mai probabil, încuiată.

În față la Sax, vă rugăm vorbiți încet. În rest, puteți face aproape orice doriți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.