14 ianuarie Proteine fluorescente

Sambata, 14 ianuarie 2017, ora 19:00, Reactor, str. Petofi Sandor, nr. 4

Pret bilet: 20 lei

Proteine fluorescente

În 2017, Reactor de creație și experiment promite un program relevant și de calitate, care să reflecte matura vârstă de 3 ani pe care o împlinește în martie. Pentru a-și demonstra seriozitatea, revine din a doua jumătate a lui ianuarie la programul săptămânal de evenimente, în așteptarea publicului căruia i-a dus lipsa, sperând într-o reciprocitate a sentimentului.

Așa începe episodul cu numărul trei din viața Reactorului: cel în care intriga se dezvoltă către noi și incitante posibilități. Sunteți așteptați, cu mic, cu mare, să deveniți parte din poveste!

„Proteine fluorescente” este un spectacol care te poartă din Piața Mărăști până pe vârful unei clădiri înalte din Japonia. Vorbim despre cai fosforescenți și iubirile de pe Sena; despre amintiri cu o revistă Popcorn și despre cafeaua din Sisters. Nu scăpăm de atentatele din întreaga lume ci le transpunem într-un eseu performativ pe tema orașului.

de Alexandra Pâzgu
regia: Leta Popescu
scenografie colectivă, consultant scenografie: Radu Lărgeanu
sound: Mihai Moș
distribuție: Alexandra Caras, Bianco Erdei, Cătălin Filip, Oana Mardare, Doru Taloș

Textul a fost scris ca o cercetare și documentare artistică a orașului Cluj, pe parcursul lunii iulie 2016, când autoarea a participat la rezidența de scriere dramatică Drama 5.

Prețul unui bilet este de:
20 lei – bilet întreg
12 lei – bilet redus (elevi, studenți)

14 ianuarie Proteine fluorescente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top