14 ianuarie Miercuri, respirăm

Sambata, 14 ianuarie 2017, ora 11.00Restaurant Hugo, str. 21 Decembrie 1989, nr. 77, cladirea “The Office”

Miercuri, respirăm – lansare de carte

De data asta nu mă las! Am vorbit direct sus la Șeful cel Mare să anuleze ceața, să pot ateriza cu bine la Cluj și să ne veeedeeeem!

Vă aștept cu mic cu mare să ne cunoaștem, să ne îmbrățișăm, să povestim despre noi, despre copii, cuplu, naștere și sarcină, despre cum să fim bine cu noi.

Voi aduce și cele mai recente cărți scrise de mine, romanul Miercuri, respiram, despre șase femei gravide care trec prin întâmplări dramatice și caraghioase, cartea pentru copii Te iubesc orice-ai face și cea cu aventuri în bucătărie și rețete sănătoase, pentru copii și părinți, “Mami, e gata?”, toate la prețuri speciale.

La eveniment vor vorbi alături de mine Psiholog Dr. Raluca Anton, care este o femeie minunată și un profesionist desăvârșit, care face minuni pentru mamele din Cluj și nu numai, și draga mea Nora Niculescu, instructor Lamaze și Doula la Cuibul Berzelor, atât de apropiată de comunitatea de părinți din Cluj. Le mulțumesc, sunt onorată!

Vom pregăti și activități pentru copii, nu vă sfiiți să-i aduceți și pe ei!

Avem și tombolă, dar despre asta voi publica detalii în zilele ce vin. Alături de noi vor fi și Happy Moms Cluj, cărora le mulțumesc pentru ajutor!

Vă aștept cu mare bucurie!

14 ianuarie Miercuri, respirăm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top