14 iulie In Utero

Sambata, 14 iulie 2018, ora 10:00, Cluj Arena, Aleea Stadionului, nr. 2

Pret bilet: 50 lei

In Utero – proiecţie de film şi conferinţă

O viaţă sănătoasă se construieşte pe o fundaţie puternică iar bazele acestei fundaţii se pun încă de la început.

Pentru a putea oferi copilului un început armonios şi sănătos, trebuie să ne asumăm responsabilitatea alegerilor noastre şi să facem tot posibilul să luăm decizii informate în creşterea şi educarea lui, încă din primele clipe.

Sâmbătă, ne vedem la Sala de Conferinţe Cluj Arena, pentru a vorbi despre concepţia conştientă a unui copil, despre sarcina trăită cu bucurie şi despre importanţa celor 9 luni înainte de naştere cu Ditta Depner şi Dr. Alina Stoicovici.

În cadrul conferinţei vom prezenta şi filmul care a cucerit multe inimi din alte oraşe din România “In Utero”, un documentar de excepţie care vă va explica de ce, atunci când ne naştem, venim cu un bagaj de nouă luni de învăţare şi experienţe din uterul mamei. Contează cum ne naştem şi contează cele 9 luni de sarcină, contează cum trăim sarcina şi cum ne pregătim pentru a primi un nou Suflet pe acest Pământ. Vă aşteptăm cu drag la film şi la conferinţă unde o sa discutăm despre când, cum şi de ce vin copiii pe Pământ, împreună cu Dr. Alina Stoicovici şi Ditta Depner.

Ditta Depner

“Sunt Ditta Depner, trainer de educatori prenatali, manager pe viaţă şi creatoarea a doi copii minunaţi născuţi acasă.

Îmi ocup viaţa materializând idei îndrăzneţe, aparent imposibile, susţin naturalul şi schimb pe alocuri vieţi.

Activităţile mele sunt centrate în jurul dorinţei de a reda mamelor blândeţea şi naturaleţea naşterii, iar proiectul meu de Suflet este înfiinţarea clinicii holistice “Sanctuarul Vieţii”, un complex de wellness cu o maternitate altfel, în mijlocul României.

În rest, sunt doar obişnuită, un pic cam exigentă, îmi place frumosul, marea şi muntele, viaţa bună şi împlinirea Sufletească.”

Dr. Alina Stoicovici

“Medic specialist medicină de familie, homeopatie, acupunctură, apifitoterapie, medicină holistică, hipnoză medicală, terapie Bowen, terapii energetice

Mă bucur să ajut fiecare om să descopere bucuria de a trăi şi împreună să răspândim lumina, bucuria, iubirea.

Copil fiind mi-am dorit să ajut oamenii. Şi aşa am ajuns medic. De-a lungul timpului am constatat că medicamentele nu vindecă, ci doar ameliorează unele simptome producând în schimb afectarea altor organe. Iar în momentul în care am avut eu probleme de sănătate şi medicina alopata nu m-a vindecat si nici nu mi-a dat raspunsuri la cauza îmbolnăvirii am ajuns la medicina naturistă şi am început să studiez cum acţionează. Aşa că m-am vindecat şi am început să am vitalitate simţind bucuria vieţii în fiecare zi, conştientizând că omul este mai presus de trup, ci si emotii, ganduri, sentimente, suflet, spirit…iar după 20 de ani de practică medicală alopata în paralel cu cea naturistă m-am convins că adevărata vindecare se obţine doar prin medicina holistică, naturistă, care priveşte omul ca intreg, ci nu doar pe bucaţi.”

In Utero este un documentar realizat in 2015 in Statele Unite (cu rating 8,1 pe IMDB), ce urmăreşte impactul pe care viaţă intrauterină il are asupra dezvoltarii noastre ulterioare.

Epigenetica, biochimia, oameni de ştiinţă, psihologi şi doctori – toţi la un loc dovedesc că nu suntem ceea ce credeam că suntem.
In Utero aduce la suprafaţă pentru prima oară date concrete ce explică de ce unii dintre noi se confruntă cu provocări mai mari în timp ce alţii par să aibă „o stea norocoasă”.

Biletele îsunt disponibile pe biletmaster.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.