Miercuri, 14 iunie 2023, ora 20:00, online

Participarea gratuită.

Club de autor – Imago

În iunie, citim și povestim despre romanele scriitoarei Ludmila Ulițkaia.  Vom discuta despre Imago  » „O construcție epică impresionantă, în care tragedia e mereu subminată de elementele comice, un mare roman despre iubire, destine și caractere, Imago acoperă peste o jumătate de secol de istorie, de la funeraliile faraonice ale lui Stalin până la moartea poetului exilat Iosif Brodski.” (Editura Humanitas Fiction).
Cum funcționează?
Citim fiecare cartea și miercuri, ne vedem pe Zoom: https://us02web.zoom.us/j/89887232035
Donațiile sunt însă binevenite, căci ne ajută să susținem programele educaționale și cărticești din cadrul asociației.
Discuțiile se desfășoară într-o manieră informală, ca între prieteni.
Achiziționați cartea de la Bookstory (Cluj) cu 10% reducere! Menționați că participați la clubul de carte și solicitați reducerea în librărie.
Puteți să ajungeți și mai târziu, vă primim cu drag. Puteți să vă alăturați clubului și dacă nu ați citit cartea, dar #spoilers!
„Clubul de autor” este o inițiativă a Asociației Informale a Vocilor pentru Incluziune (AIVI). Vrem să aducem împreună oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititori cu ceilalți. Vă așteptăm cu drag!
Dacă vreți să sprijiniți activitățile asociației noastre, ne puteți face cinste cu o cafea sau două  buymeacoffee.com/aivimediahub  Cu ajutorul vostru, Vox poate dezvolta mai cu spor toate proiectele și ideile minunate care-i ies din vizuină.