14 iunie Măscărici de poveste

Joi, 14 iunie 2018, ora 18:30, Carturesti Iulius Mall, str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53-55

Măscărici de poveste – lansare cărţi de joc şi expoziţie

Ce se întâmplă dacă pui laolaltă douăzeci și opt de ilustratori români cu douăzeci și opt de basme și-i amesteci bine-bine într-un pachet de cărți? Vino să descoperi la lansarea pachetului de cărți Măscărici de poveste.

Un îndrăgit joc de demult primește straie noi și colorate, strânse într-o adevărată colecție de lucrări de artă în miniatură.

Interpretând într-o manieră foarte personală poveştile, fiecare artist vă invită în propriul său univers, uneori ludic, uneori staniu.

Jocul se adresează iubitorilor de artă, celor care-și amintesc cu drag de copilărie, precum și pasionaților de jocuri de societate (și, desigur, îl pot juca și copiii).

Prima ediție din colecția Măscărici a apărut în mai 2017, cu sprijinul Fondului Jazz in the Park. Inspirat de jocurile copilăriei noastre, pachetul de cărți conținea douăzeci și șase de perechi îmbrăcate în costume tradiționale din lumea întreagă, ilustrate de douăzeci și șapte de artiști români. Tipărit în două mii de bucăți, jocul a ajuns la public prin intermediul rețelei Cărturești și a librăriei Bookstory, iar fondurile strânse ne permit, un an mai târziu, să continuăm aventura.

Vă așteptăm cu drag la evenimentul de lansare, unde veți putea întâlni artiștii și admira ilustrațiile lor într-o expoziție, testa jocul într-o atmosferă relaxată și achiziționa pachetele de cărți.

14 iunie Măscărici de poveste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top