14 mai Crosul Universității Tehnice

Sâmbãtã, 14 mai 2016, ora 10:00, Parcul Central, Cluj-Napoca

Crosul Universității Tehnice – running is an art and the runner is the artist

Ai energie, iti place să alergi și ai un spirit competitiv? Crosul Universității Tehince este concursul care îți oferă posibilitatea de a-ți pune în valoare firea sportivă și de a face dintr-un hobby chiar o faptă bună. Alătură-te și tu mișcării din Parcul Central și grăbește-te, pentru că mai sunt doar 9 zile de înscrieri! Crosul Universității Tehnice aflat sub egida Direcției Sport și Sănătate, a luat naștere în toamna anului 2015 cu scopul de a-l ajuta pe unul dintre colegii noștrii, Szilagyi AndreiCătălin, victimă a tragediei din clubul Colectiv.

Evenimentul a avut loc în Parcul Central, traseul a măsurat 4.2 km si peste 100 de participanți concurat. Acesta este un concurs menit să aducă împreună studenți și profesori, care pe langă pasiunea pentru sport, vor avea un scop caritabil comun. Anul acesta, banii strânși din taxa de înscriere vor fi donați unei școli pentru persoane cu dizabilități din Cluj-Napoca.

Organizația Studenților din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (OSUT), în colaborare cu Universitatea Tehnică, desfășoară anual evenimentul Festivalul Universității Tehnice care se derulează pe parcursul a două săptămâni în care au loc evenimente culturale: Cinema Mărăști, proiecții pe alee; evenimente educaționale: la cafea cu OSUT; evenimente profesionale: Culisele Succesului, traininguri săptămânale; evenimente sportive: Polisport, Crosul Universitatii Tehnice, Campania Anti-SIDA; iar pe partea de divertisment: Olimpiada Trăsniților, Fotbal in balon, Survival Hunt. Crosul, care este un eveniment bianual, a ajuns semestrul acesta la ediția a II-a și are loc în data de 14 Mai 2016, în Parcul Central “Simion Bărnuțiu”, fiind dedicat studenților și profesorilor din Universitatea Tehnică și nu numai, cu scopul de a promova sportul ca un mod de viață sănătos. Și la această ediție, taxa de înscriere este de 15 lei, iar pentru câștigătorii locurilor I-III din ediția trecută, participarea este gratuită.

Traseul va fi unul nou, anul acesta măsurând 6 km.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.