14 mai Nu cred că o sa îmi treacă vreodată

Sâmbãtã, 14 mai 2016, ora 20.00, Reactor, str. Petöfi Sándor, nr. 4

Nu cred că o sa îmi treacă vreodată – concept și dramaturgie: Raul Coldea și Petro Ionescu

Vacanța de Paște, deși scurtă, a suflat forțe noi în motoarele Reactorului, care se pregătește de venirea verii cu un program fierbinte și o atmosferă caldă: cu spectacole despre viitor, despre trecut sau despre sfârșitul lumii, cu un concert acustic de bună calitate și, nu în ultimul rând, cu o nouă premieră!

Un program divers pentru reacții (și senzații!) diverse vă așteaptă săptămână de săptămână și în luna mai, nu lăsați să treacă vremea fără puțină reactivare de sezon!

Concept și dramaturgie: Raul Coldea și Petro Ionescu
Cu: Raul Coldea, Oana Mardare, Doru Taloș

Trei petreceri organizate de trei adolescenți încep în același timp și ajung să se suprapună, iar scena devine un spațiu al confesiunilor. Experiențele personale ale celor trei performeri sunt ficționalizate și creează împreună o dramaturgie a fragilității.
„Cine ne spune și nouă care e treaba cu noi? De ce nu știm ce urmează să facem? De ce nu contăm niciodată decât în nenorocita aia de bancă? De ce nu contăm decât pentru noi înșine în serile de vineri, când școala s-a terminat și tot tre’ să răspundem la tot felul de întrebări?”
O producție Reactor de creație și experiment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.