14 mai Teamwork – de la facultate la job

Luni, 14 mai 2018, ora 18:30, Cărturești Mall Platinia, Calea Manastur, nr. 2-6

Intrarea libera

Luni de poveste – Teamwork – de la facultate la job

Luni, are loc al doilea atelier din seria întâlnirilor Luni de poveste.. Începând cu ora 18:30, alături de Cecilia Gherle, vom vorbi despre teamwork – cum lucrăm la facultate în echipe și cum acest lucru se continuă la locul de muncă.

Munca în echipă și provocările ei îți sunt cunoscute? Ești elev sau student și îți dorești să afli mai multe despre acest subiect? Dacă răspunsul este afirmativ la una din întrebări, te aștept în cadrul atelierului Teamwork – de la facultate la job pentru a afla noi informații. Pe parcursul acestui atelier vom învăța despre ce înseamnă munca eficientă în echipă, despre posibile bariere pe care le putem întâmpina, cât și despre motivul pentru care a lucra în echipă este esențial la locul de muncă.

Te aștept cu drag,
Cecilia

Cecilia GHERLE este Formator din 2015, iar în prezent își desfășoară activitatea în domeniul resurselor umane, fiind în același timp trainer ATU. Aduce idei noi și valoroase în proiectele în care se implică, prin perspectivele diferite de abordare, iar dezvoltarea personală și adaptarea continuă sunt aspectele esențiale ale muncii ei.

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, te rugăm să îți rezervi un loc completând formularul de înscriere:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdu4Y1whTwkywjXU46G7r3zYqD3GeC49TrQBXcN2l0AzqV8ZA/viewform

Te așteptăm cu drag!

Despre eveniment

Atelierul face parte din proiectul Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting. În perioada mai 2018, timp de patru săptămâni, în fiecare început de săptămână, de la 18:30 la 20:30, la Cărturești (Platinia Mall, Cluj-Napoca), te așteptăm într-o atmosferă plăcută și prietenoasă așa cum ne-am obișnuit, cu teme de interes pentru viața de zi cu zi a studenților și elevilor.

ATU Consulting activează din 2004 în domeniul trainingului și consultanței în management și resurse umane. Prin tot ceea ce facem, ne implicăm activ în proiecte de învățare și dezvoltare. Transmitem cunoștințe și experiențe relevante și dezvoltăm abilități și competențe care conduc la creșterea și valorificarea potențialului uman. Oferim servicii de training și consultanță, adaptate partenerilor noștri, servicii prin care ne poziționăm ca agenți, promotori, facilitatori și catalizatori ai schimbării personale, profesionale și organizaționale.

14 mai Teamwork – de la facultate la job

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top