14 mai Thomas Mann

Luni, 14 mai 2018, ora 18:00, Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Participarea gratuita

Clubul de Carte Nobel 2.5 – Thomas Mann

În luna mai vom citi și vom dezbate opera unuia dintre marii scriitori ai secolului trecut: Thomas Mann.

Luni, ne întâlnim la Clubul de Carte Nobel pentru a discuta despre Thomas Mann, autorul care a câștigat premiul Nobel pentru Literatură în anul 1929.

Thomas Mann este cunoscut datorită romanelor „Casa Buddenbrook”, „Muntele vrăjit”, tetralogia „Iosif și frații săi” sau „Doctor Faustus”, iar pentru întâlnirea noastră am ales să explorăm un roman mai puțin faimos, început în tinerețe și reluat de autor către sfârșitul vieții: „Mărturisirile escrocului Felix Krull”.

Cu mențiunea că nu obișnuim să facem critică literară în adevăratul sens al cuvântului, vă așteptăm cu drag și plini de curiozitate să analizăm aceste opere împreună, dintr-o perspectivă personală, subiectivă și sinceră.

Dacă ați citit (și) alte opere ale scriitorului, cu atât mai mult puteți să vă aduceți aportul, participând. Dacă nu ați lecturat încă nimic semnat de acest autor, dar doriți să fiți inspirați în a o face sau pur și simplu sunteți curioși, sunteți, de asemenea, bineveniți.

La Clubul de Carte Nobel ne propunem să citim, în fiecare lună, o carte a unui autor care a primit această distincție pentru literatură. Citim, iar apoi ne dăm întâlnire și discutăm pe îndelete despre experiențele noastre în ale lecturii.

Nu este nevoie de rezervare, luați-vă inima în dinți și haideți să povestiți cu noi chiar dacă nu ați reușit să terminați cartea!
Desigur, participarea este gratuita.

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

Vă așteptăm, așadar, printre cărți – să povestim despre cărți!

14 mai Thomas Mann

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top