14 mai Turneului Internațional Stradivarius – Experience 2.0

Sâmbãtã, 14 mai 2016, ora 13:00, Polus Center, str. Avram Iancu, nr. 492-500, com. Floreşti, jud. Cluj

Turneului Internațional Stradivarius – Experience 2.0 – Violonistul Alexandru Tomescu

Violonistul Alexandru Tomescu va fi prezent sâmbătă între orele 13.00 și 14.00, la punctul de vânzare Enel din Polus Center Cluj, pentru a da autografe fanilor.

Muzicianul vizitează Cluj-Napoca în cadrul TURNEULUI INTERNAȚIONAL STRADIVARIUS – EXPERIENCE 2.0, Enel numârandu-se printre sponsori. Acesta va susține un concert la Catedrala Romano-Catolică Sf. Mihail din Cluj-Napoca pe 15 mai, de la ora 20.00.

Enel a deschis recent la Cluj-Napoca, în cadrul Polus Center, primul său punct de vânzare din regiune, venind cu oferte dedicate de energie, garanția prețului stabil și servicii cu valoare adăugată. Clienții persoane fizice și juridice din Transilvania care doresc să profite de expertiza largă a operatorului pot veni la punctul de vânzare pentru consultanță de specialitate. Punctul de vânzare Enel este deschis în fiecare zi, între orele 10.00 și 22.00 și este primul punct de acest tip inaugurat de către Enel în afara zonei sale tradiționale de furnizare.

TURNEUL INTERNAȚIONAL STRADIVARIUS – EXPERIENCE 2.0 are loc în perioada 7 mai – 5 iunie 2016, și include 15 centre culturale din România dar și Franța, Israel și Ungaria. Aflat la cea de-a noua ediţie în 2016, acesta aduce o componentă inovatoare muzicii clasice. Sunetele perfecțiunii viorii Stradivarius Elder-Voicu se vor auzi în zidurile catedralelor bătrâne într-un recital de vioară solo interpretat de violonistului Alexandru Tomescu, abordând un repertoriu dificil și foarte îndrăzneț, cu lucrări marcante de secol XX, creații ale compozitorilor Bela Bartok, Serghei Prokofiev și Vasile Filip, susținut de o serie de proiecții video a picturilor în nisip (sand-art) create de artista Ana Munteanu.

Despre Enel

Enel este o companie energetică multinațională, jucând un rol important pe piața de electricitate și gaze naturale din lume, concentrându-se în special în Europa și America latină. Grupul Enel activează în peste 30 de țări de pe patru continente, are o capacitate instalată netă de circa 89 GW, generează electricitate și gaz printr-o rețea ce acoperă circa 1,9 milioane km. Cu cei 61 de milioane de consumatori în toată lumea, Enel deține cea mai mare bază de clienți comparativ cu societățile europene din acest sector și este printre cele mai mari companii de electricitate de pe continent în ceea ce privește capacitatea instalată și EBITDA raportat.

Prezentă pe piața din România încă din 2005, Enel este, în acest moment, cel mai mare investitor privat în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției şi furnizării de electricitate, dar şi al producției de energie electrică din surse regenerabile. Enel are peste 3.100 de angajați în România şi oferă servicii unui număr de 2,7 milioane de clienți, acoperind aproape o treime din piața locală de distribuție. Enel continuă dezvoltarea unui program de investiții pentru îmbunătățirea calității serviciilor, modernizarea rețelei și implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.