14 noiembrie Allnighter

Marti, 14 noiembrie 2017, ora 20:00, Cinema Florin Piersic, Piata Mihai Viteazu, nr. 11

Pret bilet: 20 lei

Allnighter- evenimenl dedicat iubitorilor de filme

Allnighter – evenimentul dedicat iubitorilor de filme si in special a posesorilor de StudCard revine in forta si in luna noiembrie.

Vino sa vezi 3 filme , recente, celebre la un pret special.

1.Suburbicon

Suburbicon este o comunitate din suburbie, liniștită și fericită, cu grădini și case îngrijite… locul perfect pentru a trăi împreună cu familia, iar în vara anului 1959, familia Lodge exact asta făcea. Dar liniștea aparentă ascunde o realitate tulburătoare. Soț și tată, Gardner Logde (Matt Damon) va trebui să supraviețuiască celor mai violente și decadente părți ale orașului.

O poveste imprevizibilă despre oameni care greșesc și fac alegeri nepotrivite. Acesta este Suburbicon.

2.Geostorm

După o serie de dezastre naturale care punea în pericol omenirea, conducătorii lumii au colaborat pentru construirea unei reţele de sateliţi care să stabilizeze climatul. Însă sistemul a început să dea erori, iar specialiştii mai au foarte puţin timp la dispoziţie pentru a detecta problema şi a salva planeta.

Gerard Butler revine pe marile ecrane în rolul unui inginer care, alături de fratele său (Jim Sturgess), este angajat să rezolve problema tehnică de pe unul dintre sateliţi. În timp ce Jake (Butler) este trimis în spaţiu să repare defecţiunea, Max (Sturgess) începe să investigheze ipoteza unei conspiraţii la nivel înalt, chiar din interiorul Casei Albe.

3.Thor: Ragnarok

Evenimentele au loc imediat după The Avengers: Age of Ultron, când Thor se recuperează în urma cumplitei lupte cu robotul hotărât să distruga umanitatea. Doar că ceea ce Ultron amenința să facă pe Terra iată că se pregătește pe Asgard: apocalipsa ar putea distruge din temelii luminoasa lume condusă de Odin, iar Thor va avea mare nevoie de ajutorul lui Loki pentru a înfrunta pericolul ce-i amenință tărâmul de baștină.

Pret bilet: pentru toate cele 3 filme – 15 lei pentru posesorii de StudCard si 20 de lei pentru neposesori. Acestea se gasesc la caseria cinematografului Florin Piersic.

Biletele reduse se elibereaza doar pe baza cardului de studenti StudCard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.