14 noiembrie Clubul de Carte

Marti, 14 noiembrie 2017, ora 18:00, Libraria Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Participarea gratuita

Clubul de Carte NOBEL 1.4 – Kazuo Ishiguro

În luna noiembrie, vom discuta despre Kazuo Ishiguro, scriitorul care a câștigat în 2017 premiul Nobel pentru literatură datorită romanelor sale „de mare forţă emoţională în care a dezvăluit abisul din spatele simţului iluzoriu al conectării noastre cu lumea”.

Marți, de la ora 18:00, ne dăm întâlnire la Bookstory, la cea de-a patra ediție a Clubului de Carte NOBEL. Vom discuta despre Kazuo Ishiguro și despre operele sale, ca întreg. Cu precădere, vom aborda romanul „Să nu mă părăsești” (Never let me go).

Cu mențiunea că nu obișnuim să facem critică literară în adevăratul sens al cuvântului, vă așteptăm cu drag și plini de curiozitate să analizăm aceste opere împreună, dintr-o perspectivă personală, subiectivă și sinceră.

Dacă ați citit (și) alte opere ale scriitorului, vă rugăm cu atât mai mult să vă aduceți aportul, participând.
Dacă nu ați lecturat încă nimic semnat de acest autor, dar doriți să fiți inspirați în a o face sau pur și simplu sunteți curioși, sunteți, de asemenea, bineveniți.

La Clubul de Carte NOBEL ne propunem să citim, în fiecare lună, o carte a unui autor care a primit această distincție pentru literatură. Citim, iar apoi ne dăm întâlnire și discutăm pe îndelete despre experiențele noastre în ale lecturii.

Nu este nevoie de rezervare, luați-vă inima în dinți și haideți să povestiți cu noi chiar dacă nu ați reușit să terminați cartea!
Desigur, participarea este GRATUITĂ.

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

Vă așteptăm, așadar, printre cărți – să povestim despre cărți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.