14 noiembrie Vârsta 4. Pe ritm de Lambada

  • 13/11/2018
  • Cinema

Miercuri, 14 noiembrie 2018, ora 19:00, Reactor de creație și experiment, str. Petofi Sandor, nr. 4

Intrarea libera

Vârsta 4. Pe ritm de Lambada

Vă invităm la vizionarea filmului document – Vârsta4. Pe ritm de Lambada – realizat de Roland Ibold și Alexandra Diaconu în timpul pregătirii și realizării spectacolului ”Lambada” . Proiecția va fi urmată de o discuție cu Roland Ibold, antropolog vizual, colaborator al grupului de artă comunitară Vârsta4, grup format din rezidenți și artiști deopotrivă. Filmul urmărește atât etapele realizării spectacolului, cât și relațiile și parcursul emoțional al unei munci artistice în contextul unei istorii comune de 10 ani.

„Lambada” este un spectacol de rememorare colectivă și explorare afectivă a perioadei post 1989 din pespectiva rezidenților de la Moses Rosen realizat în vara acestui an și care a avut premiera la Macaz Teatru Coop. în luna septembrie.

Un proiect initiat de grupul Vârsta4 impreuna cu Asociatia ADO si Macaz Teatru Coop.

Filmul face parte din proiectul ”Vârsta4 după 89. Coregrafia unei revoluții” co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.