14 octombrie Targ caritabil

Sambata, 14 octombrie 2017, ora 12:00, Urania Cafe, str. Horea, nr. 4

Targ caritabil Gimini – Sustine Lectura

Te invitam sambata, la un altfel de shopping!

Nebunia incepe la ora 12.00, te vom anunta cu cel putin o saptamana inainte unde. Ce vei gasi aici? Tine-te bine pentru ca avem de toate. De la bijuterii, haine, papuci, la carti, servicii stomatologice, fotografice, jucarii pentru cei mici si multe altele. Te vom intampina cu multa buna dispozitie, zambete si desigur, cu mai multe informatii cu privire la unde se duc banutii stransi si ce impact o sa aiba. Mai mult decat atat, vrem sa iti facem cunoscuta noua campanie, Gimini – Sustine Lectura.

Dupa cum poate stii deja, noi, aici la Gimini, organizam workshop-uri de crestere a libertatii, a pacii si bucuriei si o facem pentru ca asta ne face pe toti fericiti. Poate de asemenea stii ca toate workshop-urile noastre sunt GRATUITE si se adreseaza tuturor celor care isi doresc o viata mai fericita.

Campania Gimini – Sustine Lectura are ca obiectiv strangerea de fonduri pentru largirea bibliotecii Gimini, cartile putand fi imprumutate oricarui cursant Gimini, in regim GRATUIT. Desigur, te asteptam sa treci pragul asociatiei, sa intri in familia Gimini, astfel te vei putea bucura de contributia ta. O sa iti spunem noi ce inseamna asta, in timpul targului.

Vino cu o prietena, cu un prieten, poate gasiti ceva ce cautati demult si la un pret bun.
Sa ne vedem cu bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.