14 septembrie DoR Live & Afterparty

  • 13/09/2017
  • Party

Joi, 14 septembrie 2017, ora19:30, Cinema Florin Piersic, Piata Mihai Viteazu, nr. 11 si Flying Circus, str. Universității, nr. 3

Pret bilet: 40 lei

DoR Live & Afterparty

Cu cine nu ești de acord? Pe cine eviți? Cine nu e în bula ta? De ce și de cine ți-e teamă? Pe cine ai vrea să cunoști mai bine? Cine sunt „ceilalți?” Nu trebuie să răspunzi, doar să faci un exercițiu de gândire. Pe 14 septembrie, la Cluj, vino să vezi cum prinde viață pe scenă o revistă cu tema „Noi și Ei”. Hai la DoR Live.

La trei ani de la primul DoR Live la Cluj, revenim în oraș. Te așteptăm la un show care transpune live conceptul și dinamica unei reviste, alături de unii dintre cei mai creativi și relevanți artiști ai momentului. Timp de două ore vei fi parte dintr-o revistă-spectacol, pe care o trăiesc doar cei din sală. O succesiune de povești ordonate și conectate ca să transmită o experiență, pe care nu le vei mai vedea niciodată în această formulă: citiri, interpretări, muzică live, scurtmetraje, teatru, dans și alte surprize.

Tema acestei ediții este: Noi și Ei. Vor fi povești despre „noi” și povești despre „ceilalți”, indiferent cine sunt aceștia: de la oameni pe care îi evităm, la oameni de care ne temem, la oameni pe care nu-i cunoaștem.

După show, te invităm să rămâi la un cocktail cu echipa DoR și cu cei care au urcat pe scenă. Seara va continua cu un concert Baba Dochia și un afterparty cu Missile (titus), ambele la pubul Flying Circus Cluj.

UNDE: DoR Live are loc la Cinema Florin Piersic, iar concertul și afterparty-ul se țin la Flying Circus

Bilete:: http://bit.ly/Bilete-DoR-Live-Cluj. Biletul include atât accesul la show, cât și la concertul și petrecerea de după.

Biletele se pot cumpăra și la casieria cinematografului.

Eveniment organizat de DoR (Decât o Revistă).
Prezentat de BRD Groupe Societe Generale.
Susținut de: Johnnie Walker, Fortech și AQUA Carpatica.
Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).

Decât o Revistă (DoR) este o revistă trimestrială de jurnalism narativ care publică povești despre cum trăim azi și care explorează familiarul realității românești, experiențele și trăirile care ne sunt comune.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.